Ford 0: Geen snelheidsmeting en km-registratie Mondeo TDCI automaat

Bouwjaar: 2006

Sinds enige tijd heb ik geen snelheids weergave op mijn snelheidsmeter en worden de km's niet meer geteld.
Ben hiermee naar mijn lokale garage geweest en die heeft het probleem bij een Ford garage neergelegd. Diagnose was niet te stellen; eerst lag het aan de snelheidscensor in het blok, toen aan het dashboard en nu ligt het aan de automatische versnellingsbak?

Heeft iemand een idee wat er aan de hand is en is dit niet een zeldzaam probleem dat de Ford-importeur zou moeten oplossen?

De verwachte reparatiekosten lopen nu al dik in de 2.000 euro en ik ben m'n auto al meer dan 2 weken kwijt....

Niels1010

Geplaatst door Niels1010 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

rvesch (0) PRO, 17 jaar geleden

Meten is weten!
Als jou garage deze simpele diagnose niet kan vaststellen, dan....................................
(even een scope of diagnoseapparatuur aan de sensor hangen, en je weet al heel wat meer)(afhankelijk daarvan sensor demonteren, en je weet nog meer enz. enz.)

Maar het kan natuurlijk ook zijn, dat ze jou eerst vertelden dat het !misschien! aan de sensor kon liggen en !misschien! aan het dashboard, en dat ze na grondig meten en controleren tot de conclusie zijn gekomen, dat er iets in de bak niet goed is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford 0 of stel zelf een nieuwe vraag.