Ford Transit: Geen stroom meer op sommige delen van de auto

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 5.13

In eens is de stroom op een deel van de auto weg. Radio, alarmlichten, sigaretten aansteker, binnen verlichting en stads licht doen het nog. De auto wil ook gewoon starten. Dashbord doet niets, de snelheidsmeter niets, ruiterwissers niks, electriche ramen niets enz. Op de zekeringen kast staat op het rechter gedeelte wel spanning en op het linker gedeelte niets. Het contact slot geeft bij de tweede klik wel de spanning door. Is spontaan onstaan.

Wie heeft hier een oplossing voor???????


John

john_1968

Geplaatst door john_1968 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

john_1968 (0), 17 jaar geleden

Is er dan niemand die mij kan helpen???

Postie (0) PRO, 17 jaar geleden

Kijk eens onde de motorkap, dan zie je daar een zekeringskast zitten,.
Kijk je verder naar rechts en naar beneden, zit daar nog een klein vierkant kastje.
Controleer of hier geen water in staat.

Probleem is geen bekend probleem.

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Zekeringkast zelf controleren, of deze de spanning wel doorvoert naar de zekeringen van het weigerende deel, fout in zekeringkast.

john_1968 (0), 17 jaar geleden

Oorzaak gevonden! Hoofd relais kapot. De spoel trok het schakel gedeelte niet meer aan. Met een schroevedraaier handmatig aangedrukt en toen deed alles het weer. Dus morgen even een nieuwe relais kopen.

Bedankt voor de tips!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.