Ford Fusion: Geklapper van achter

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6

Rij al 3 jaar met deze auto, 2004 gekocht en bijna van begin af aan geklapper van achter en dan alleen op "slecht"wegdek. Wel eens opmerking gemaakt hierover bij dealer maar nooit opgelost. Vind het nu wel irritanter worden en wil serieus werk ervan maken. Om niet helemaal op de dealer af te gaan en beter voorbereid te zijn dit probleem hier voorgelegd. Wat zou het kunnen zijn en wat de evt. kosten? Bij voorbaat reeds bedankt.

willempieter

Geplaatst door willempieter (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Fusion? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

paddo (0), 16 jaar geleden

om het simpel te houden zit het reserve wiel en boordgereedschap wel vast? en de uitlaat wil ook wel eens klapperen is simpel te testen bij koude motor anders is ie warm even flink met de hand heen en weer schudden hoor je em dan nog niet dan is daar niks mis mee.

gr paddo

willempieter (0), 16 jaar geleden

Bedankt al vast voor de tip. Zal morgen direkt kontroleren

Postie (0) PRO, 16 jaar geleden

Wat ook wel eens voorkomt is dat de sluiting van de achterbank lawaai maakt, rij eens met de leuning naar beneden geklapt, misschien hoor je wat verschil.

willempieter (0), 16 jaar geleden

Postie,
Zal ook dit morgen uittesten.
mvg willem

willempieter (0), 16 jaar geleden

Postie,
Zal ook dit morgen uittesten.
mvg willem

willempieter (0), 16 jaar geleden

Hrn. Paddo & Postie,
Geen geklapper meer! Uitlaat gecontroleerd zoals voorgesteld, maakte geen lawaai. Onder reserveband gekeken, krik zat goed vastgeschroefd. Handle hiervan kon wat vrij bewegen en met doeken ontwikkeld. Afdekplaat omgedraaid omdat dat beter paste met de rechthoekige uitsparing linksvoor. Sleutel voor wieldoppen eveneens met doeken omwikkelt, lag los in bakje. De rugleuning(en) van de achterbank naar voren geklapt. Bij proefrit geen geklapper meer, echter bij terugplaatsen rugleuningen weer enigszins geklapper maar minder dan geweest. Ben van plan met tape de beugels hiervan te bekleden.
Nogmaals dank

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Fusion of stel zelf een nieuwe vraag.