Ford TRANSIT 280M FD DC 140 MR 4.36: Handrem

Bouwjaar: 2010

Als ik mijn handrem los zet blijft het lampje branden. Het lijkt erop dat de handremhandle als ik hem naar beneden duw niet in de onderste stand blijft staan en een beetje terug om hoog getrokken/geduwd wordt. Hier door blijft het handremlampje branden. De handrem is wel los als de handle naar beneden staat, lampje brand soms dan wel.
Als ik herhaald de handle naar beneden duw gaat het lampje uiteindelijk wel uit. Schakelaar is al vervangen bij de dealer maar dit heeft niets geholpen.

master

Geplaatst door master (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

kaleido 1 (990) PRO, 5 jaar geleden

Hoe ver moet je de handrem aan trekken ?
Is alles wel goed gangbaar , normaal staat er genoeg spanning op het systeem om de hendel in de onderste stand te houden , hij veert als het ware terug vanuit de onderste stand ?

master (0), 5 jaar geleden

Exact zoals jij beschijift hij lijkt terug te veren vanuit de onderste stand. Hij is goed gangbaar en je hoeft hem hiet echt hoog te trekken .

Hans4040 (190) PRO, 5 jaar geleden

Schakelaar afstellen...

master (0), 5 jaar geleden

Hoe kun j e deze Schakelaar afstellen? Is een plastic behuizig welke met 1 schroefje vast zit.?

Hans4040 (190) PRO, 5 jaar geleden

Kan je de schakelaar niet kantelen of schuiven..?

master (0), 5 jaar geleden

De schakelaar zit met een plastic palletje van de schakelaar in het frame. Kan niet verplaatst worden.

kaleido 1 (990) PRO, 5 jaar geleden

Controleer toch je kabels eens op goede gangbaarheid , als deze stroef lopen kunnen ze de handremhevel terug duwen een beetje afhankelijk van de constructie.

master (0), 5 jaar geleden

Toch maar even langs de dealer welke ook de schakelaar had vervangen. De chef-monteur wist meteen wat het was.
De handremkabel wat aangespannen en het werkt weer als vanouds. Waarschijnlijk is dit niet gebeurd met het wisselen van de remblokken gaf hij aan. Zelfs de schakelaar is gecrediteerd! opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.