Ford Fiesta: hulp gevraagd bij plaatsen autoradio

Bouwjaar: 1998

Wagen heeft nu geen radio en de bedoeling is er een originele ford 3000 traffic radio in te stoppen. Dit zijn echter geen ISO aansluitingen en had graag wat hulp hoe ik dit aanpak. Ik heb op de plek waar de radio moet komen drie vrije kabels aangetroffen: twee multi-kabels (allemaal fijne draden) met stekkers en één antenne kabel. Die kan ik dus wel aansluiten. Naast de ingang voor de antenne zit op de radio echter ook nog een aansluiting. Waartoe dient deze? Hiervoor vind ik nergens een vrije kabel. Weet iemand waarvoor deze dient ? Langs welke kabel krijgt de radio eigenlijk zijn voeding ?

Merci !

Dirk2285

Geplaatst door Dirk2285 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Fredo (0), 18 jaar geleden

Hey dirk,

Je hebt normaal een 8-polige stekker en een 7-polige stekker. Je radio krijgt zijn voeding via de 7-polige stekker. De 8-polige is voor de luidsprekers. De aansluiting naast de antenne is voor een autotelefoon in te bouwen denk ik, maar ik ben hier niet zeker van. Veel succes

buzzin (0), 18 jaar geleden

Dit kan een aansluiting zijn voor bijvoorbeeld een CD-wisselaar, een versterker of een car-kit.
Ik ben niet bekend met dit type radio, maar misschien even met google zoeken?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.