Ford Focus: Ijskoude lucht vanonder middenconsole Focus 2012

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,6

In deze barre buitentemperaturen heb ik,net als bij m'n vorige bedrijfsfocus van 2007,last van ijskoude lucht die ter hoogte van de gordels vanonder de middenconsole lijkt te komen,het vraagt weinig verbeeldingskracht om te begrijpen hoe mijn rug en achterste voelt na een uurtje op de snelweg richting m'n werk dat gemiddeld zo'n 150 km reizen is.
Heb dan de verwarming vol en op maximum op de voeten,de ruimte onder de stoel is vrij,airco is natuurlijk uit (bij deze auto handmatig bediend)
Krijg echt het idee dat er een open verbinding is tussen de buitenlucht en de ruimte onder de console,de stroom koude lucht is onafhankelijk van de ventilatie in de auto maar is op de snelweg goed voelbaar.
Uiteraard al bij zeer gewaardeerde dealer xxxx geweest maar helaas op de brug niets kunnen ontdekken,wie kent dit probleem ?

mvg,

Frans

fransinge

Geplaatst door fransinge (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1950) PRO, 11 jaar geleden

Als ze de hoes van de versnellingspook er af halen , zit daar misschien iets niet goed onder?
Alle doorvoeren in schutbord zijn gecontroleerd ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.