Ford focus 1800 td-90 pk: injectiepomp

Bouwjaar: 1999

wij hebben een focus gekocht met een defecte injectiepomp,wij hebben een andere pomp gemonteerd en ook de bijhorende boordcomputer en de bijhorende sleutel(pats) veranderd,toch wil deze wagen niet starten,het alarm lichtje flikkert niet abnormaal als het contact opgezet word of als er gestart word,de motor gaat rond maar er komt geen diesel uit de injectors,we hebben er ook al rechtstreeks diesel in de pomp gegoten ,maar ook dat hielp niet....

oompie

Geplaatst door oompie (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Niels8175 (0) PRO, 20 jaar geleden

de tddi is moeilijk te ontluchten.

moet je het ff proberen met een vacuumpomp op de retourleiding van de pomp.dan tijdens het starten vacuum vasthouden totdat er diesel uit de verstuiverleidingen komt.

dan moet het goed gaan,mits het goed is gegaan met de computers overzetten...

waarom heb je niet gewoon de pomp opnieuw geprogrammeerd met de sleutels?want dat moet nl met het vervangen..dus zou ook nog kunnen dat het daar in zit...je weet het tegenwoordig nooit met die electronica..

succes

niels

oompie (0) PRO, 20 jaar geleden

bedankt voor je reactie niels,dat ontluchten hadden we al geprobeerd en voor dat programmeren ;ik zou niet weten hoe ik zoiets zou moeten doen...

Niels8175 (0) PRO, 20 jaar geleden

nee,kan je zelf ook niet..daar heb je de computer voor nodig..ik weet alleen dat als ik een pomp vervang ik dat altijd moet aangeven,en inleren met het diagnose apperaat.want dat kan de pcm nl "zien".zit nu allemaal in de CAN bus..dus zou wel ff naar de dealer gaan om het te proberen..weet dat dat vervelend is,omdat je het zelf op wilt lossen,maar soms ontkom je er niet aan..

succes

niels

oompie (0) PRO, 20 jaar geleden

hoi niels,ik heb hem nog eens ontlucht maar niet met een handvacuumpomp maar met "motorolie-uitzuiger"-of hoe jullie dat ook noemen,vanwege meet onderdruk, en ja hoor:hij draait,dus als u het mij vraagt; niels for president !!!

Niels8175 (0) PRO, 20 jaar geleden

haha.nee,dank je.geen president..

mooi dat het gelukt is.die diesels zijn hardnekkig te ontluchten..wij doen het gewoon met een vacuumpomp/opvoerpomp,maar idd niet een handmatige,maar een electrische...en werkt dan perfect.

groetjes niels

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.