Ford Focus 1.6 Trend: Waarschuwingslampjes

Bouwjaar: 1999

Na een tal van berichten hier op de site gelezen te hebben, stel ik hierbij toch mijn vraag. Heb hier en daar al wat zien staan maar weet niet of dat ook met mijn probleemgeval te maken heeft.

Sinds begin februari 2004 heb ik een Focus gekocht. Bouwjaar 99, 32000 km op de teller. Bij het bekijken van de auto vooraanschaf was de accu leeg. Toen ik een proefrit ging maken bleef het lampje van de airbag branden. Na opnieuw starten was dit verdwenen. Dit aangegeven bij de garage. Na de aankoop viel 1 keer de snelheidsmeter en de kmteller uit. Na een paar minuten werkte alles weer. Na het tanken een tiental km gereden te hebben valt de benzine meter uit en gaat het lampje 'benzinetank leeg' branden. Na korte tijd werkt alles weer. Afgelopen week brande heel even het accu lampje? Alleen de benzinemeter heeft al vaker kuren gehad. De andere lampjes heb ik tot nu toe maar 1 keer zien branden. Heeft dit met het motormanagement te maken? Zouden er sensoren zijn die storing geven etc? Wie kan me verder helpen. Bij de garage is men er nog niet uit en voordat ik een nieuwe afspraak ga maken kom ik liever zelf ook vast met wat opmerkingen. Alsvast bedankt voor uw input.

Marcel7030

Geplaatst door Marcel7030 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

technolab (0), 20 jaar geleden

weet niet of het van toepassing is,maar het lijkt mij dat de computer moet worden reset.
ook kun je even naar de accuklemmen zien of deze(n)goed vast zitten........
groet
libbe bouma

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.