Ford Focus: inruilen of doorijden met de focus

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 18 DT

Vraag:
Mijn Focus 18 td station uit 2000 met 260.000 km op te teller heeft in 2006 een nieuwe brandstofpomp en distr. riem gekregen. In 2007 een nieuwe condensor. Nu moet ie in maart weer voor de keuring(en grote beurt) waar er iets met de ophanging moet gebeuren. Ook moeten er 2 nieuwe banden om. Mijn vraag is dus: wat kan ik beter doen, deze inruilen voor een wat nieuwere(incl beurt, apk, goede banden etc) of nog kosten maken aan deze focus, om proberen de 300000 km te halen? Alle adviezen zijn welkom. Alvast bedankt.

edske

Geplaatst door edske (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

arie549 (0) PRO, 16 jaar geleden

ding brengt niks meer op bij eventuele inruil.
afschrijving heb je niet meer, als ie motorisch verder goed is.

paar bandjes en wat kogeltjes of handje vol ophangrubbers krijg je met je volgende nieuwe koop ook weer..

ik wist het wel...doorrijden tot ie er mee op houdt. iedere km die je er nu bij rijdt is winst..

p.s, laat de merkdealer links liggen voor o.a bandjes en onderstel reparaties..de dealers zorgen dat je per km wel duur gaat rijden..

mijn peug 306 diesel van 99 staat inmiddels op 310.000 en ik lach me rot per km...afgezien van enkel wat klein grut, zoals een kogeltje en eens een rubbertje is der nooit wat mee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.