Ford Transit: Kachel airco unit transit 2010

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 140/280

Links Achter in mijn transit is een kachel/airco unit geplaatst af fabriek. Sinds enkele dagen blijft de unit tikken. Ik heb de kap eraf gehaald en zag dat unit yc1h-19e616-ac wellicht de veroorzaker is? Hij reageert wel op warm/koud verstellen maar blijft op bepaalde plekken hangen? Iemand ervaring mee? Als ik google op de kachelverstelmotor, vind ik alleen (heel veel) meldingen over het vervangen van de tandwieltjes in deze unit?
iemand tips/ideeen?

master

Geplaatst door master (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

master (0), 8 jaar geleden

Via diverse ford forums blijkt dit een HEEL bekend kwaaltje van deze type kachelunit. ze verwijzen ook allemaal naar een verkoper uit Duitsland op ebay.
Op ebay gezocht en er zijn revisie tandwielen van metaal te koop, die het probleem voor goed oplossen. Snel besteld. Unit bij ford kost 231,00 ex montage. Tandwieltje 35,00.
Zodra het tandwieltje binnen is zal ik nog een update geven.

master (0), 8 jaar geleden

Tandwieltje gewisseld en kachelunit weer gefixed!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.