Ford Ka: kachelradiateur

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

hallo,
ik moet een kachelradiateur vervangen van deze Ka,en vraag me af of t nodig is om het hele dashboard te demonteren,of dat er een andere mogelijkheid is....tips altijd welkom bvd

Robbie Jensema

Geplaatst door Robbie Jensema (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Doktor (0) PRO, 13 jaar geleden

Nee dashboard hoeft er niet eens uit, dit gaat via de buitenkant, onder de paravant kan je erbij. Auto met airco moet volgens mij wel eerst leeg omdat de leidingen in de weg zitten.

Wat is er stuk eigenlijk?

Suc6

Robbie Jensema (0) PRO, 13 jaar geleden

Klant was een paar weken terug gestrand want allemaal mist op de voorruit. ANWB heeft toen de kachelslangen losgehaald en doorverbonden en nu het wat kouder wordt wil hij weer graag de verwarming klaar hebben. Dus waarschijnlijk een lekke kachelradiateur. Of heb je misschien een andere oorzaak hiervoor markus?

Robbie Jensema (0) PRO, 13 jaar geleden

Alles gelukt. Kachelkraan was ook stuk (pijpje doorgezaagd door ANWB om door te kunnen klussen) en inderdaad kon je er via de parafan bij.

Thx Marcus.

Geert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.