Ford Scorpio: Kachelradiateur vervangen?

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Ik ben sinds 3 weken eigenaar van een Scorpio van 1993. Nu blaast de kachel alleen koude lucht waarna de garage de radiateur door heeft gespoeld. Ik heb toen in de middag weer een warme kachel gehad, maar in de avond was het weer ijskoud. Nu zeggen ze dat mn kachelradiateur vervangen moet worden. Hele dag werk en € 400,- waarbij ze mn hele dashboard moeten 'slopen'. Nu kunnen ze bij een andere garage het zelfde doen alleen dmv een gat maken in het dashboardkastje 3 uurtjes werk en € 150,- goedkoper. Iemand ervaring met deze methode en moet de radiateur wel vervangen worden?

mostwanted1982

Geplaatst door mostwanted1982 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Scorpio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Jongh (0), 17 jaar geleden

Hoi Sergio,

ik heb ditzelfde probleem eens gehad bij een Golf 2, hiervoor moest ook het hele dashboard eruit voordat je een beetje ruimte had. De enige oplossing om de kachel weer lekker warm te kunnen stoken is de radiateur vervangen... Je zou eigenlijk eens moeten kijken of je aan tekeningen (vraagbaak) of iets dergelijks van de auto kunt komen om te kijken of je er gemakkelijk bij kunt, iemand suggesties??!!!

Gr Mark

Voor meer info check:
http://www.ford-world.nl/default.asp?pag...

of www.ford-world.nl en dan zoeken op kachelradiateur

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Scorpio of stel zelf een nieuwe vraag.