Ford Mondeo: kapotte hoogteregeling voorstoel

Bouwjaar: 2001

mijn bestuurdersstoel heeft elektrische hoogteregeling, die werkt dus niet meer door het feit dat er van het wormwiel, dat op de as zit die de hoogt regeld van de zetel, drie tanden zijn afgebroken. verder werkt alles naar behoren (het motertje en de schakelaar) het is enkel dat plastic tandwiel, maar dat kan ik bij ford blijkbaar niet appart krijgen, enkel een volledige set ( motor + reductie+ vijzel)die me dan eventjes ¤220,00 zonder BTW gaat kosten; graag een goedkopere oplossing.

lost crusader

Geplaatst door lost crusader (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Peter Schouten (0), 19 jaar geleden

Sloper?
mvg
Peter

lost crusader (0), 19 jaar geleden

slopers vragen doorgaans helft van nieuwprijs, is nog 130¤, vind ik wat veel voor een stom tandwiel

wouter12337 (0), 19 jaar geleden

Is het het wormwiel of het tandwiel? (ik denk het tandwiel want bij een wormwiel spreek je niet echt van tanden) Wordt het tanwiel helemaal gebruikt, oftewel gaat ie meer dan'één keer rond? Zoniet dan un je kijken of je het tandwiel een halve slag kan draaien.

enneh... Peter, beetje laat nog aant internetten?

lost crusader (0), 19 jaar geleden

de overbrenging bestaat uit een worm (aangedreven door het motortje) en een wormwiel dat de as van de hoogteregeling aandrijft; het is het wormwiel en dit draait vershillende keren rond; maar toch bedankt voor de reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.