Ford Transit 2012: kapotte motor

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 55

van onze Ford is de distributie riem gebroken, de onderste die door de olie loopt met gevolg dat de motor total los is . Nu kan ik een andere motor kopen via "onderdelen lijn" deze is echter van 2004 en is met ketting op de onderste aandrijving en heeft motor code BHPA 1.8 TDDI de motor in onze Ford heeft motorcode P7PB 1.8 TDCI weet iemand als je deze motoren kunt uitwisselen

RubenFord

Geplaatst door RubenFord (0) PRO , lid sinds 11 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (425) PRO, 11 maanden geleden

Ga er maar vanuit dat dat niet gaat werken zonder de kabelboom, ecu ed mee over te bouwen.
Ik zou eenzelfde motor halen als degene die eruit komt.

RubenFord (0) PRO, 11 maanden geleden

Inmiddels meerdere bedrijven gesproken maar een goede motor met 2 riemen is een zeldzaamheid echt een kwaal een gesprongen riem . we hebben nu contact met een bedrijf die waarschijnlijk een motor heeft met ketting die past, uiteraard moet alles dan overgezet worden . Ik hoop dat dit gaat lukken heeft iemand hier ervaring mee ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.