Ford Scorpio: koud back-fire en echt slecht lopen/warm goed

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.9

hallo,
ik heb een scorpio die koud enorm slecht loopt en zelfs back-fired. warm rijdt ie goed. ik heb temp sensoren al los gehad en doorverbonden zonder dat het verschil maakte. ik beschik niet over uitleesapp. voor deze ford. ik heb op de gok al een temp. sensor besteld en deze ga ik dus morgen eens proberen. maar ik neem aan dat de twee-pools sensor voor het motormanagement is en de enkele voor de temp meter? of zit de temp sensor voor het motormanagement ergens anders dan in het termostaathuis? maar zou dit een temp sensor kunnen zijn? ik heb het zelf namelijk nooit eerder meegemaakt dat een motor koud ging backfiren van een kapotte sensor. verder zijn alle tips uiteraard heel erg welkom!!

timhoeks2

Geplaatst door timhoeks2 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Scorpio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

timhoeks2 (0) PRO, 17 jaar geleden

ow ja, het is zo'n cosworth ding...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Scorpio of stel zelf een nieuwe vraag.