Ford Transit: lucht in de verstuiverleidingen

Bouwjaar: 1999

ik heb een ford transit met een gereviseerde brandstofpomp(electrisch(met stekker)).Eerste storing was vermogentekort boven de 3000 rpm.Vervroeger van de pomp stuk.
laten reviseren bij lasaulec Drachten (E400,-).Nu moet ik om de soms 100 km, soms 1000 km ,onluchten op een van de verstuivers(wisselend).Koude start is zeer goed.Slaat bij de eerste aanslag al aan (dus geen last van lucht,zou je zeggen)
Hij krijgt zijn lucht dus tijdens het rijden.Dit heeft ie ook al voor de pomprevisie gedaan ,dus daar zou het niet aan kunnen liggen.Wie weet waar ik nog zoeken kan?(Filter is nieuw)
Km stand 85000 .
Met vriendelijke groet.
Erik

smidt

Geplaatst door smidt (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Cornee (0) PRO, 18 jaar geleden

zijn de retourslangetje van de verstuivers al verdraaid?
de eindstop van de eerste cilinder naar de vierde doen.
de afvoerslang vervangen voor een langere en op de eerste cilinder doen met een boogje zodat er diesel in blijft staan.
Dit was een modificatie van Ford.

smidt (0), 18 jaar geleden

die zijn nog niet verdraaid.ik had nog niet van die modificatie gehoord.Ik ga het proberen ,en zal je op de hoogte houden.
Bedankt!

ruudvanmaarseveen (0) PRO, 18 jaar geleden

het komt ook wel voor dat de verstuivers versleten zijn, veerdruk te laag waardoor de comprssie druk terug de verstuiver ingeperst wordt..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.