Ford Kuga 2017: Mistachterlicht

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: M8MA, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 110

Het mistachterlicht van mijn 1 jaar oude caravan doet het niet als de motor draait. Zet ik de motor uit, maar het contact aan , dan doet het mistachterlicht het wel. Wanneer ik de 13 polige Jeager stekker in de stekkerdoos doe. gaat het mistachterlicht van de auto wel uit, zoals het hoort.. Wat kan het probleem hier van zijn?

ST-Line

Geplaatst door ST-Line , lid sinds 7 maanden geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Om te beginnen mag je mistlamp alleen branden als het dimlicht is ingeschakeld , als hij al brand als de auto alleen op contact wordt gezet vermoed ik een aansluitfout in de bedrading of een probleem in je module . Uitlezen van het systeem geeft misschien een antwoord.

ST-Line, 6 maanden geleden

Het probleem met de mistachter verlichting van mijn caravan is eindelijk opgelost. Verschillend mensen hebben er naar gekeken. De oorzaak was dat de trekhaakmodule van de Ford Kuga dienst weigerde door te grote stroomafname. Mijn nieuwe Fendt caravan heeft twee mistachterlichten. Door één mistachterlicht ( de rechtse) uit te schakelen was het probleem opgelost.

kaleido 1 PRO, 6 maanden geleden

Achteraf misschien handig geweest dat je aangegeven had om wat voor caravan dat het ging ivm hoeveelheid mistlampen , dit is niet alleen van toepassing in deze situatie maar geld in het algemeen voor canbus systemen , teveel vermogen is uitschakeling van het systeem . Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Kuga of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.