Ford Mondeo: mistlampen

Bouwjaar: 1997

hoi mensen effe een vraagje weer over mijn pas gekochte mondeo uit 97'toen ik hem aanschafte had hij geen mistlampen ben enige tijd op zoek geweest en heb me een paar mooi imitatie lampen gekocht.....nu de vraag is het echt zo simpel.... eerst de orginele ringen verwijderen dan de roosters en dan de lampen er weer gewoon in duwen of moet je nog wel effe met schroeven/bouten vastzetten????? want ik kreeg er geen gebruiks aanwijzing bij....en weten een van jullie of er orginele bedrading er al licht van fabrieks uit !!!!of moet ik gewoon wat draden trekken......alvast bedankt..groetjes fred...

Fred.

Geplaatst door Fred. (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ruudvanmaarseveen (0) PRO, 19 jaar geleden

waarschijnlijk ligt de bedrading er al, de mistlampen zijn als ik het goed heb van voren af vastgeschroefd, bekijk de mistlampen maar een goed.
wel een andere lichtschakelaar monteren die geschikt is voor mistlampen voor (2 uittrek standen!!)

Fred. (0), 19 jaar geleden

bedankt voor je reactie ruud maar toch effe een vraagje waarom moet ik een schakelaar met twee standen gebruiken??? kan toch gewoon een schakelaar met lampje gebruiken???!!!en die er gwoon netjes bij zetten op de plek van de hoogte regeling koplamp die er dus niet in zit....

groetjes fred

ruudvanmaarseveen (0) PRO, 19 jaar geleden

dat kan maar dan moet je de bedrading uit de stekker van de schakelaar halen en omleggen, een orginele schakelaar is netter en minder storings gevoelig...( evt van de sloop om kosten te besparen..)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.