Ford Transit: motor draait slecht als hij warm is.

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2400TDDI

Wij hebben een transit binnen waar we 1500km een nieuw onderblok hebben ingezet. De auto reed perfect maar werd terug binnen gebracht omdat hij niet meer aansloeg. De auto is 's avond draaiend binnen gezet maar wou 's morgens niet meer aanslaan. Bleek de ketting te zijn hersprongen. Alles terug op punt gezet en nieuwe spanner gemonteerd en de auto draaide terug perfect. Bij de testrit ging de auto goed tot hij warm had dan begint hij slecht te draaien en precies op 3 cylinders te draaien. We hebben de injectors en pomp binnen gebracht en deze bleken defect dus nieuwe gemonteerd maar het probleem is er nog steeds. Als hij koud heeft gaat hij perfect maar als hij warm wordt draait en rijd hij slecht en rookt hij ook wit/blauw. Ketting is gecontroleerd en staat perfect. Iemand een idee???

pieterjan

Geplaatst door pieterjan (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

tobber (0), 12 jaar geleden

waarschijnlijk olieveer gebroken,als de olie dun word komt de olie naar boven en krijgt dan teveel olie op de zuiger en het leert dat tie dan olie gebruikt

pieterjan (0) PRO, 10 jaar geleden

Een barst is zuiger nummer 3. We hebben een ruil onderblok geplaatst.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.