Ford Ford Focus : motor loopt alleen stationair

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6i 16V

Motor loopt alleen stationair ,bij gas geven smoort de motor(slaat af)ook als het blok warm wordt, tijdens stationair draaien van de motor slaat deze af.
Door Forddealer uitgelezen geeft geen foutcodes aan!

woud

Geplaatst door woud (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

fastbreakrijder (0) PRO, 16 jaar geleden

ik zou eens kijken of je geen lek in het inlaatsysteem hebt.(spruitstuk, slang, pakkingen enz)

woud (0), 16 jaar geleden

Bedankt wilbert ,ga ik doen,ps als ik de bougies eruitdraai dan zijn deze zwart van de kool aanslag inplaats van grijs/wit

woud (0), 16 jaar geleden

Nogmaals gecontroleerd inlaat spruitstuk en div slangen,slang diameter 15 mm was gescheurd deze loopt onder het inlaat spruitstuk. van T-stuk naar rechts en naar links. linker gescheurd
Wilbert bedankt( gelijk een nieuwe monteren ) Motor loopt alleen stationair, ook nadat de carterventilatie slang is vervangen. Nu wil ik de lambdasonde doormeten, deze heeft 2 witte draden en 1 zwarte en 1 grijze draad ,moet ik de stekker losmaken?om te meten en hoe moet ik meten tussen welke draden ??

woud (0), 16 jaar geleden

Motor loopt alleen stationair,bij gas geven smoort de motor. 4 gastest is goed!!!!!!!!!
Indien ik de lambdasonde verwijder dan loopt de motor stationair en kan ik gasgeven,kan er ook mee rijden,zodra lambdasonde gemonteerd is kan ik er niet mee rijden,wie weet hoe dit mogelijk is,of weet de oplossing voor dit probleem?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.