Ford FOCUS: motor vermogen valt weg met waarschuwings lampen aan met warm we

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BHDA, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 55

Gm,

ik heb een ford focus stationwagen 1.8 tddi bouwjaar 2004, 75 pk

het probleem is het volgende tijdens het rijden zowel in lage en hoge snelheid valt het vermogen weg van de motor waar bij de volgende lampjes in mijn dashboard gaan branden accu, controle lamp motor, multifunctionele controlelamp: automatische transmissie/koelsysteem, en de laatste controlelamp voorgloeien deze lampjes branden dan ongeveer een seconde of 2 dan gaan ze weg en heb ik ook weer mijn vermogen weer terug. Dit gebeurt dan aantal keer heb dit twee jaar terug ook 1 keer gehad is bij de ford dealer langs want ANWB lukte op dat moment niet de garage heeft er na dat weekend nagekeken konden niks vinden met uitlezen en was met rijden toen ook niks meer aan de hand nu twee jaar verder is het weer terug.
Heeft iemand voor mij advies of ook zo probleem gehad.

Schaaf23

Geplaatst door Schaaf23 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Probeo (0), 6 jaar geleden

Hallo Schaaf,

Het advies dat ik kan geven is, om wanneer je deze storing weer hebt, (motor blijft draaien?) bij de Ford dealer langs te rijden. Motor niet afzetten, en vragen of ze de auto met lopende motor willen uitlezen. De kans bestaat dat bij het contact afzetten en opnieuw starten de eventule foutcodes weg gaan.

Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.