Ford Transit: navigatie VNR 9000

Bouwjaar: 2002

kan iemand mij vertellen of een VNR 9000 zo in een transit tdci
geplaatst kan worden zonder aan de stekkers teveel moeten veranderen , nu zit er een easy sound system 6000 in

hjwger

Geplaatst door hjwger (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ruudvanmaarseveen (0) PRO, 19 jaar geleden

hoogst waaschijnlijk ontbreekt het snelheids signaal waardoor de 9000vnr niet zal werken, aanpassingen zullen nodig zijn..

hjwger (0), 19 jaar geleden

maar dat is toch de wit blauwe draad die van de versnellingsbak komt , als dat het enige is en meen ook dat hij op de achteruit moet worden aangesloten zodat de navigatie weet of je voorruit rijd.
maar het gaat mij er om of de stekkers hetzelfde zijn

ruudvanmaarseveen (0) PRO, 19 jaar geleden

de stekkers zij volgens mij gelijk, maar de transit wordt niet met 9000vnr geleverd, mogelijk zijn er nog andere verschillen
(is het niet zo dat de navigatie verweven is met de kabelboom??)

Edje2531 (0) PRO, 19 jaar geleden

Het is aan te bevelen om het snelheidssignaal van de PCM te pakken. Ik heb er personlijk al 2x problemen mee gehad doordat ik het signaal van de bak pakte. De navi werkte toen niet onder een snelheid van 30 km/u! Het ging in beide gevallen wel om een Becker.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.