Ford Focus: Navigatiesysteem valt spontaan uit

Bouwjaar: 2004

In mijn Focus Futura zit een Ford RNS4-TP170 navigatiesysteem. Sinds het begin valt deze eens in de 2 weken spontaan uit tijdens het rijden met een luide tik over de speakers. De spanning blijft erop (dat zie ik aan de aan/uit knop) maar de display is uit. Als hij na een paar minuten spontaan weer aan springt, heeft hij de instellingen van de dag ervoor. Iemand een idee ?

rare

Geplaatst door rare (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Spike11032 (0) PRO, 19 jaar geleden

Dit komt vaker voor, je kunt hier zelf echter niets aan doen. Naar de dealer brengen en die kan hem opsturen ter reparatie.

rare (0), 19 jaar geleden

Ok, zal naar de dealer gaan. Ik ben wel benieuwd waar je hebt gevonden dat dit vaker voorkomt.

Wilco12022 (0), 19 jaar geleden

Hallo, gelukkig hebben wij dit probleem nog maar 1 keer gehad toen de auto 1 week oud was. De dealer had er echter nog nooit van gehoord en nadien zonder er maar iets aan gedaan te hebben werkt de radio/cd/nav perfect zonder problemen.

rare (0), 19 jaar geleden

Ik ben naar de dealer geweest nadat de radio wederom een aantal malen spontaan uitviel. Het moet wel een bekend probleem zijn. Na omwisseling met een nieuw navigatie systeem werkt alles reeds 4 weken zonder problemen. Kijk ook eens op de volgende, duitstalige, site http://www.geo24.de/forum/tid7640-sidd5a...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.