Ford Scorpio: niet vonken

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 v6 aut.

Help. Ik zit met een probleem.
Ik heb een scorpio 2.4 v6 automaat gekocht voor de autocross.
nu was de verdelerkap wat slecht, en heb deze vv.
Na ongeveer 15 min mooi lopen begon de auto wat te horten en te stoten, en stopte ermee. Daarna niet meer aan de gang te krijgen. Krijg geen vonk.
Gemeten spanningen: Op de bobine met contact aan 13V, tijdens starten zakkend tot ongeveer 7 a 8 Volt.
Wie o wie helpt me uit de brand?
Groeten Wilco.

Wilco12028

Geplaatst door Wilco12028 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Scorpio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jeeppie (0) PRO, 17 jaar geleden

extra accu erbij,zorgen dat die spanning wat hoger is en kijken of die vonkt,zo niet dan kijken naar je bdp opnemer(aan de krukas) of misschien een ontstekings moduul.(misschien doettie het weer als deze is afgekoeld) Check ook even of die beveilingings knop in orde is van je brandstofpomp uitschakeling (bij bv een ongeluk),kan er misschien iets mee te maken hebben. Succes

Wilco12028 (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo Jeeppie.

Bedankt voor je bericht. Heb een auto ernaast gehad, dus daar kan 't niet aan liggen, ga wel even naar bdp opnemer kijken. Beveiligingsknop in kofferbak en aan bestuurderskant hebben we al doorverbonden

Laat het je weten

Groeten Wilco.

Siem Bijman (165) PRO, 17 jaar geleden

Als je toevallig ook de akku losgekoppeld hebt gehad, kun je eens kijken of er een klein zwart draadje wel goed is bevestigd op de minkant van de accu. Als die niet of slecht is aangesloten heb je geen vonk!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Scorpio of stel zelf een nieuwe vraag.