Ford Mondeo: Onregelmatig stationair lopen mondeo 1.8i 16 v 1996

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 i 16v

Mijn mondeo loopt heel onregelmatig stationair.Hij loopt rond de 1500 toeren als hij koud is maar ook als hij warm is alleen als ik stop voor het stoplicht dan zakt het toerental naar ongeveer 1000 toeren.Maar als ik dan ga rijden en moet weer stoppen dan loopt hij weer rond de 1500 toeren om vervolgens weer naar 1000 toeren te zakken.Ook als ik stil sta loopt hij onregelmatig stationair van 1000 toeren naar 800 toeren en dan loopt het weer wat op naar 1200 toeren en dan zakt het weer naar 1000 toeren.De auto heeft pas een grote beurt gehad er zijn toen nieuwe luchtfilters op gekomen de bougies zijn ontstoord en de brandstof filter is vervangen. Voor deze grote beurt had ik dit probleem ook al.

phantasm

Geplaatst door phantasm (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Danny78 (0) PRO, 16 jaar geleden

Moeilijk uit te leggen maar er zit een rubber verbinding onder de inlaat collector met T-stuk als ik het goed heb => komt nogal veel voor dat dit doorgebrand is en er een luchtlek is via daar !

Als het dat niet is, eventueel stationair tr. tal regelklep maar dit denk ik niet echt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.