Ford Focus: onregelmatige toerental + uitvallen van motor

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hopelijk kan iemand me hierbij helpen!

Nu heb ik al een tijdje last van het onregelmatig draaien van het toerental bij stationair. Soms schommelt deze enorm en houdt na zo'n 10 a 20 seconden weer op. Wat me dan ook opvalt is dat het display van mn dagteller dan ook flikkert net alsof de motor wil afslaan.

Maar vandaag sloeg zelfs de motor af terwijl ik op de snelweg zat! ik reed ongeveer 70 tot 80 kilometer per uur...toen ik merkte dat mn acculampje en olielampje aan waren. Gauw de motor opnieuw gestart en hij sloeg meteen aan en kon gewoon doorijden.

Wie kan mij vertellen wat hier het probleem van is????
Of kan iemand mij vertellen wat een goeie ford garage is in de buurt van rotterdam (en niet de Ford garage op de laagjesweg. Heb ik slechte ervaringen mee gehad)

Alvast bedankt!

Markie7321

Geplaatst door Markie7321 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

mark je moet eerst de storingen uitlaten lezen en als je niet in rottedam wil ga dan naar dordrecht bij romijn en vazanten deze zitten op de mijl weg.
als je van uit rotterdam naar breda gaat ; dan ga je bij dordrecht na de tunnel eraf(rechter tunnel buis nemen) bij de stoplichten ga je recht door dan kom je langs de toyota bij die stoplichten ga je recht door dan kom je bij de bmw dan de renault en dan de ford dealer.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.