Ford : parkeer signaal in bumper

beste mensen ik heb een staionwagen, ik heb nu 3 weken tijd drie keer ergens tegen aan gezeten met mijn bumper. Nu ben ik het beu ik wil een soort signaaltje hebben als ik binnen een staal van een meter een object tegen kom (boom of lataarnpaal)zijn die parkeersignaaltjes een oplossing en zijn die duur om te laten instaleren.

groetjes albert

egeraat

Geplaatst door egeraat (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Fredo (0), 19 jaar geleden

Parkeersensoren zijn inderdaad een oplossing. Ik denk dat je dat al wel kan laten plaatsen voor een 250¤

succes

egeraat (0), 19 jaar geleden

Dat is een overweging waard pareerdeuk in de laadklep kost meer bedankt. frederik

bob1976 (0), 19 jaar geleden

volgens mij is dit prima iets wat je zelf kan doen hoor, en op conrad.nl staan er diverse vanaf 49 euro, kijk hier maar:

http://www1.nl2.conrad.com/scripts/wgate...

gr, Bob.

egeraat (0), 19 jaar geleden

heel toevallig vanmiddag ook gezien

Fredo (0), 19 jaar geleden

Ai, heb je een trekhaak? Als het een afneembare trekhaak is, is er eigenlijk geen probleem. Er zijn systemen die ervoor zorgen dat de sensoren worden uitgeschakeld als je het stopkontact van de trekhaak insteekt.
Ik heb ook wel al gehoord van een achteruitrijcamera, maar voor de rest ken ik er niets van. Laat iets weten als je een oplossing hebt gevonden. Succes

egeraat (0), 19 jaar geleden

Ik laat het aan jullie weten blij dat ik dit even in het forum heb gezet.

groetjes

bob1976 (0), 19 jaar geleden

dat probleem met de trekhaak hangt een beetje af van waar je de sensoren plaatst, als je ze maar ver genoeg uit het midden plaatst zou er geen probleem moeten zijn (behalve dat je dan zelf wel rekening moet houden met de extra lengte van de trekhaak bij het parkeren) Waarschijnlijk wordt op de verpakking wel aangegeven wat de detectiehoek van de sensoren is dan kan je zelf uitrekenen hoever de sensor vanaf de trekhaak geplaatst moet worden...

gr, Bob.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Overig of stel zelf een nieuwe vraag.