Ford Mondeo: probleem cv kofferbak mondeo 2001

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

hallo
heb het volgende probleem

kofferbak is niet meer te openen via de knop op het dashboard en ook niet via de knop op de sleutel.
kan de kofferbak wel openen met de sleutel in het slot.
als ik de kofferbak handmatig met de sleutel open gaan de lampjes van de kentekenverlichting aan en gaan niet meer uit. ook niet bij het sluiten met de sleutel.
als ik mijn kofferbak open heb staan en druk dan op het knopje op de sleutel dan hoor ik een getik in het slot en als ik daarna de kofferbak dicht doe gaat de verlichting van de kentekenplaat wel uit.
wat ook raar is is dat als de kentekenverlichting aanstaat door het probleem in de cv van de kofferbak deze uitgaat als ik de verlichting van de auto aanzet.


heeft iemand dit al eens meegemaakt.


groetjes nicojan

nicojan

Geplaatst door nicojan (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Doktor (0) PRO, 15 jaar geleden

Kijk eens naar de bedrading tussen de achterklepklep en carroserie, wellicht zijn er een paar kapot en komt dit tegen elkaar aan.

Suc6

nicojan (0), 15 jaar geleden

[quote=Doktor]Kijk eens naar de bedrading tussen de achterklepklep en carroserie, wellicht zijn er een paar kapot en komt dit tegen elkaar aan.

Suc6[/quote]
dank je wel DOKTOR daar zat inderdaad het probleem. 1 draad gebroken. heb er een stukje tussen gesoldeerd. was wel een geprul ben er totaal 4 uur mee bezig geweest. maar hij doet het weer gelukkig.

nogmaals bedankt voor de oplossing en hele snelle reactie.
groetjes Nicojan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.