271 bezoekers online

Ford Fiesta: Probleem met toevoer benzine

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1299, Vermogen (kw): 37

Beste mensen, mijn auto is er mee opgehouden het gaat om een fiesta uit 2001.

In eerste instantie heb ik mij laten vertellen dat de brandstofpomp kapot is geraakt aangezien de auto 220.000 km gelopen heb.

Nou heb ik deze.vervangen en tevergeeft doet die het nog niet.

Ik heb alle zekeringen doorgemeten en alles werkt.

Motor werkt wel alleen als.je er remreiniger in de lucht inlaat spuit dus motor is niks mis mee.
Nu heb ik de draadjes achter in de bank gestript en doorgemeten een zwarte geeft wel 12 v aan een anders 2383 ooms dus geen volt wilt dit zeggen dat die geen stroo. Krijgt ondanks de zekeringen goed zijn of ?


Wie heeft tips of een oplossing

Besialba

Geplaatst door Besialba , lid sinds 8 maanden geleden

2 Reacties

Heino4267, 7 maanden geleden

Die door jou gestripte draadjes zijn (als ze naar de tank toe lopen) de voeding van de benzinepomp en de draden van de tankvlotter. Er moet één draad zijn die kortstondig, als je het contact aan zet (dan moet de benzinepomp even gaan lopen) 12 Volt spanning geeft, om de benzinepomp te laten lopen. En een min-draad.
Je moet dus een plus hebben (die als je meet kortstondig, als het contact aan gaat, 12 Volt geeft) en een min die (volgens een Ohmmeting) permanent aan massa ligt. Die twee draden moet je zien te vinden.

De draad met permanent 12 Volt als het contact aan is maar zonder lopende motor, lijkt mij de voeding van de tankvlotter en de overblijvende draad gaat naar het instrumentenpaneel om daar aan te geven hoe vol de tank nog is.

Besialba, 3 maanden geleden

Hallo ik heb het probleem opgelost en diode was kapot en aangezien ik dat zelf niet kon maken heb ik de 12 volt aamsluiting direct op een zekering van het contact gezet en ik rijd an 4 maanden probleem loos rond.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Fiesta of stel zelf een nieuwe vraag.