Ford Ka 2009: Radio harnas MK2 model

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 169A4000, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 51

Hallo,
ik had een vraag ik wil een aftermarket radio in mijn ford ka installeren,alleen het probleem zit bij de kabels van de ford ka zelf ze zitten op een andere volgorde.dus mijn vraag is heeft iemand ervaring met het verplaatsen van de kabels die aan de stekkers zitten van de harnas

thootje

Geplaatst door thootje (0) , lid sinds 11 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1555) PRO, 11 maanden geleden

Verloop kabel gebruiken.

Heino4267 (205), 11 maanden geleden

Wat je doet is in de documentatie (gebruiksaanwijzing) van de autoradio kijken wat op welke plaats in de stekker moet worden aangeboden. Vervolgens meet je in de auto wat waar aanwezig is in de stekker die in de auto zit. vervolgens pas je in de stekker of contrastekker de penbezetting aan totdat het overeenkomt en de autoradio werkt.
In de praktijk kun je de pinnetjes in de stekker (of contrastekker, even kijken hoe het zit en wat he gemakkelijkst gaat) gewoon ontgrendelen "door er iets naast te steken" en onbeschadigd uitnemen en ze zo opsteken naar een andere positie. Je hebt dan geen verloopstekkers nodig, je moet alleen wel goed meten wat waar zit en kijken wat waar moet komen om het goed te laten werken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.