Ford Mondeo: radio problemen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 tddi

Beste Forumlezers,

Ik rij nu bijna een week in een Ford Mondeo 2002 diesel en ik val van het een in het ander, hopelijk kunnen jullie mij helpen.

Eerst had ik mijn kachelmotor stuk maar dat is reeds opgelost, heb er een nieuwe in laten zetten voor slecht € 312,- bij de ford dealer.

Een dag later denk ik, kom laat in de carkit eens vervangen, je kent het wel alles los halen ect. nu vraagt mijn radio om een code die ik dus niet heb. (Becker traffic pro high speed)
Nu heb ik er een nood radio inzitten, maar daar werkt de radio bediening van het stuur niet op, is dit wel mogelijk? zo ja, kan iemand mij vertellen hoe?? en kan iemand mij vertellen hoe ik aan die code kom van becker traffic pro high speed?

Een hele lap tekst met mijn probleem en hopelijk kunnen jullie mij helpen.

Gr. Patrick

ford_mondeo

Geplaatst door ford_mondeo (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

primera p11 (0), 15 jaar geleden

Een week in deze auto rijden?.
Lijkt me garantie gevalletje.

RaliasR (0), 15 jaar geleden

met behulp van het serienummer van je radio kan de Ford dealer je wel een code leveren of dit gratis is weet ik niet.
De code is ook wel vaak in de hand-/onderhoudsboekjes opgeschreven.
Internet/Forums willen ook nog wel eens de helpende hand bieden.

mvg

Doktor (0) PRO, 15 jaar geleden

De radiocode voor een becker is (tegen vergoeding, van te voren betalen) op te vragen bij: Audio Service in Elst, dat is de reperateur voor oa Becker.
http://www.audioservice.nl/
maar ze verlangen wel een aankoopnota.................

De afstandsbedienig hoort op de juiste Ford radio gewoon te werken, als je een ander merk radio monteerd dan moet daar meestal een interface tussen, die is merk specifiek, dus voor een Ford en dan nog voor het merk radio die je monteerd. Echter zijn ze er niet voor elke merk/type radio, de auto-audio specialist kan je daar meer over vertellen.

Suc6

Doktor (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=RaliasR]met behulp van het serienummer van je radio kan de Ford dealer je wel een code leveren of dit gratis is weet ik niet.

mvg[/quote]
Dat geldt voor een originele Ford radio, niet voor een aftermarket radio of navigatie.

ford_mondeo (0), 15 jaar geleden

Ik ben reeds bij de ford dealer geweest en die brengen 30 euro in rekening voor die code. Hoop geld voor 5 cijfers maar jah...tis niet anders.... bedankt voor de reacties

gr. Patrick

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.