Ford Focus: Rammelend geluid

Bouwjaar: 2000

mijn focus bj2000 heeft 200.000 km gelopen en heeft een rammelend geluid. Ford dealer heeft spanrollen vervangen maar probleem is niet opgelost. Geluid "lijkt" boven uit de motor te komen, Het lijkt te maken te hebben met een onderdeel dat wordt aangedreven door de motor (die overigens heel mooi loopt, geen olie verbruikt, en 1 op 18 draait)en is dus toerental afhankelijk. Heeft iemand hier ervaring mee?
Ford dealer adviseert via telefoon om ruilmotor in te bouwen ivm km stand ????

sjes

Geplaatst door sjes (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Postie (0) PRO, 18 jaar geleden

Als de dealer de multiriem nu een demonteerd en dan de auto start. Is het geluid dan nog aanwezig?

sjes (0), 18 jaar geleden

ga vanavond om 17.30 uur weer terug naar de dealer.ze willen toch de auto nog eens horen....... ik zal vragen of ze dit eens willen doen. Ze hebben wel al de spanrol en een klein looprolletje vervangen. maar het geluid is nog steeds niet weg.

sjes (0), 18 jaar geleden

update:
auto is bij ford dealer geweest. blijkt een gedeeltelijk losgeraakt kunstof kapje tegen een poelie aan te komen. is verholpen. Ford dealer heeft 50 % voor eigen rekening genomen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.