Ford Fiesta: Remmen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1800

Hallo kan er me iemand helpen opeens had ik geen remmen meer en aan de remblokken is er niets te zien dus dacht ik dat het de luchtkamer en remverdeelpomp was en die heb ik nu vervangen en nu wil ik ze ontluchten en er komt niets uit ik heb pertang om zo een pompje geweest om ze te ontluchten en er komt nog niets uit aan die nippels wie weet wad dat zou zijn. alvast bedankt

Alexjordy

Geplaatst door Alexjordy (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

lennart1585 (0) PRO, 12 jaar geleden

Remslangen dichtgeslibt
Remcilinderontluchtnippel verstopt
zijn vaak voorkomende problemen
meestal bij verstopte remslang blijft de rem ook hangen.

Mvg

Alexjordy (0), 12 jaar geleden

Alvast bedankt om een oplossing toe te zenden maar dat heb ik allemaal al uit geblazen maar nog een vraagje als ik dat pompje op die niepel zet om te ontluchten moet ik dan men rempedal ingeduwd houden of niet zo dat die verdeelpomp open gaat en dat het dan wel zou lukken

Mausx (0), 12 jaar geleden

Is het mischien ook niet handig om er iemand bij te halen die er verstand van heeft?

Remmen moet je toch wel echt op kunnen vertrouwen, is niet echt iets om zomaar even een beetje in elkaar te knutselen en dan hopen dat het een beetje remt.

En als het niet goed zit dan merk je het meestal pas als je ze echt nodig hebt.

Goed ontluchten daar zijn verschillende methoden voor maar dan moet je eerst zeker weten of bij alle 4 de wielen alle remdelen in orde zijn en goed afgesteld staan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.