Ford Transit 2009: remmen

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: PGFB, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 103

bij de ford remmen vervangen alleen de blokken cilinders terug gedrukt en nieuwe blokken er in nu blijft het pendaal sponzich .
hoe kan dat en wat kan ik doen .gr bert

bertcamu

Geplaatst door bertcamu (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

11muhammed11 (0), 3 jaar geleden

als je na een kant vervangen te hebben de rempedaal niet indrukt voordat je aan de andere kant begint, kan het zijn dat het reservoir is overgelopen, en nu dus lucht in je systeem is gekomen. Dit is maar een van de mogelijke oorzaken. als dit het geval is zou hij moeten ontlucht worden

harry4203 (450) PRO, 3 jaar geleden

waarom zou er lucht in het remsysteem komen als het reservoir iets overloopt?

kaleido 1 (1620) PRO, 3 jaar geleden

De nieuwe remblokken moeten inslijten op de oude schijven , geef het even de tijd , dan wordt het beter , lucht kan er niet in komen , tenzij je de koppels los gehad hebt bv.

kaleido 1 (1620) PRO, 3 jaar geleden

Nippels, k .. telefoon.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.