Ford Focus 2000: Roest

Bouwjaar: 2000

Is het normaal dat een focus van 2000 al begint te roesten bij de deuren en de wielkasten?

Groeten,
Jaap

Jaap4715

Geplaatst door Jaap4715 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hendrik4290 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja,
hetzelfde doet zich voor bij de Mondeo, tenminste bij de mondeo's gemaaktvan ergens eind 2001 tot januari 2005. Dit weet ik van een buur die bij Ford werkt. Ford heeft jaren willen besparen door een andere werkwijze maar heeft niet nagedacht over mogelijke gevolgen, dus roest. Dit kost hun nu handen vol geld door vervangen van deuren en bijwerken van deuren. Bij mijn dealer heeft de carosserieafdeling de handen meer dan vol met deze problemen.

fortie (0), 18 jaar geleden

Is niet normaal maar Ford geeft wel 10 jaar garantie op roest bij een Focus
Heb het zelfde gehad met mijn Focus. Kleine roestplekken aan achterklep aan onderste afkit naad links. Binnen gedaan bij een officiele Ford garage en alles perfect hersteld (koffer herspoten, nieuw embleem, gedinitrold). En dit alles in waarborg, heb niets moeten betalen. Een punt is wel dat het onderhoudsboekje goed ingevuld moet zijn

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

voor een focus is het vrij normaal, maar als het goed is zit hier garantie op en wort het gerepareerdt....... maar het komt weer helaas.

Jaap4715 (0), 17 jaar geleden

Goed bedankt allemaal ik weet genoeg.


groeten,

Jaap

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.