Ford Transit: schakelen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

heeft problemen met schakelen naar zijn 2. je denkt dat ie er in zit, dus niet. moet de pook vast houden en dan goed het redelijk goed.
bus is naar de garage geweest. heeft de schakelstangen bij gesteld. voor zover dat mogelijk was. Tot nu toe weinig succes.
Wat zal een ruilbak kosten?????

7783de13a

Geplaatst door 7783de13a (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (10) PRO, 16 jaar geleden

wat een bak kost weet ik niet maar als de schakelstangen niet vast zitten dan zit het niet in de verstelling maar in de blokkerring in de bak deze zou dan gerepareerd moeten worden misschien wijs om daar eerst eens prijs opgaaf van telaten doen.

groetjes jan.

axtx (0), 16 jaar geleden

Heb jij toevallig een personenuitvoering van de transit?
Wij hebben namelijk hetzelfde probleem, maar mijn inziens is dit door de aanpassing van terberg (tbv taxikeuring voor vervoer van 8 personen buiten de chauffeur om).
Ik zal mijn monteur even vragen hoe hij dit verholpen heeft (dat is na langere tijd weer opnieuw nodig), hij heeft in ieder geval het bakje onder de pook losgehaald en daar iets vast(lees scheef) gezet, is niet helemaal zoals het hoort maar werkt wel helaas alleen tijdelijk.
Maar misschien heb jij ook zo`n aanpassing op je bus, ben benieuwd, dan ligt het dus aan terberg....

Groeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.