Ford GALAXY: sensor achterklep

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: E5SB, Motorinhoud (cc): 2300, Vermogen (kw): 103

De display geeft aan dat de achterklep niet is gesloten. Daardoor lijft de binnenverlichting branden. Klep zit echter wel dicht. Waar kan ik de sensor vinden?

vanregteren

Geplaatst door vanregteren (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Galaxy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Heino4267 (240), 6 jaar geleden

Vaak zit die in het slot.
Je kunt eens proberen het slot goed te reinigen (om zeker te weten dat vuil niet de schakelaar blokkeert) en daarna opnieuw te smeren.

vanregteren (0), 6 jaar geleden

Bedankt voor de info. Heb het slot schoongemaakt en met een compressor uitgespoten, ook de klemmen aan de zijkant van de wagen, maar helaas de lampen blijven branden.
Misschien iemand anders die een oplossing heeft?

sleutelaar1952 (0) PRO, 6 jaar geleden

1 week terug achterklep opengemaakt met zelfde probleem , bleek ijs in te zitten, maar maak eerst de draad eens los om te zien of licht dan uitgaat, zoniet is er ergens een draadbeschadiging en word er voor de korte achternaam bij het slot gezocht. .

vanregteren (0), 6 jaar geleden

Allemaal bedankt voor de info. Het probleem is inmiddels opgelost. Ik denk dat er ijsafzetting in het slot heeft gezeten

Heino4267 (240), 6 jaar geleden

Heb je de oorzaak daarvan al weggenomen?
Anders ben je binnenkort weer de klos ...

Hans4040 (335) PRO, 6 jaar geleden

Opgelost, bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Galaxy of stel zelf een nieuwe vraag.