Ford Focus C-Max: slot achterklep

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo collega's

heb hier een ford C-max staan waar de achterklep niet meer van open gaat. Zowel met de afstandbediening als met de greep op de achterklep. Je hoort wel iets tikken in de achterklep als je hem wilt openen maar daar blijft het bij. Is er een manier om de achterklep open te krijgen en wat kan de oorzaak hiervan zijn.
Alvast bedankt

M.vr.gr. Jan

jan4911

Geplaatst door jan4911 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Postie (0) PRO, 13 jaar geleden

Even de dealer bellen hier is een Technische servicebrief over, hoe je een achterklep dan open maakt. Je moet in ieder geval er achterin kruipen en een stukje plastic ergens wegsnijden en kan dan een palletje opzij drukken met en kleine schroevendraaier

jan4911 (0) PRO, 13 jaar geleden

Vandaag naar dealer geweest. Heb de servicebrief zo meegekregen. Slotvanger losdraaien, afdekplaat losklikken en de klep openenen, plastic kap om slot kapot breken, dan kun je met een kleine schroevendraaier een pal omduwen en het slot springt open. nieuw slot monteren en alles werkt weer. Goed te doen.
Bedankt voor de informatie Postie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.