Ford Focus Wagon 2013: Slot deur

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: M2DA, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 74

Op zoek naar het kinderslot in de zijdeur ergens aangezeten dat niet zo verstandig was: ik heb handmatig de deur op slot gezet. Ik krijg de deur nu niet meer van het slot, waardoor de deur niet meer dicht kan. Hoe kan ik dit oplossen?

NielsHey

Geplaatst door NielsHey , lid sinds 1 jaar geleden

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Staat de haak wel open zodat hij om de pen kan vallen , even aan de hendel trekken en met een schroevendraaier de haak open wippen , als hij vanzelf niet open gaat.

NielsHey, 1 jaar geleden

Bedankt. Nee, de haak staat dicht. Ik krijg deze ook niet meer terug op z’n plaats met een schroevendraaier.

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Als je het kinderslot op een andere stand zet en met de afstandbediening speelt , tegelijk weer met een schroevendraaier de haal mee helpen .
Wel de hendel aan de buitenkant gebruiken.

NielsHey, 1 jaar geleden

Hartstikke bedankt, het is gelukt!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.