Ford Transit: snelheidsmeter

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 di 16v F3FA

we hebben hier op de zaak een ford transit 2.0 diesel staan nu hebben we een probleem in het snelheids signaal. als we de auto op contact zetten geen problemen. zodra we de motor starten begint de snelheidsmeter te schommelen van 0 naar 20 km/h zodra er veel verbruikers aan worden gezet wordt de schommeling minder dat hij bijna op 0 komt te staan. dus eerste gedachten dynamo deze was al niet helemaal fris. dus vevangen probleem niet op gelost dynamo probleem wel maar snelheids signaal nog niet. nog steeds het zelfde probleem maar zodra we het toerental ietsjes verhogen valt hij in een keer naar beneden en is alles goed. grootste probleem van deze klacht is dat de kilometer teller ook aan het lopen is dus een andere kilometer stand op staat.

wie o wie kan mij helpen?

mvg corné

coupetje21

Geplaatst door coupetje21 (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 14 jaar geleden

massa verbindingen over al die je tegen komt al gereingd.

groetjes jan.

Doktor (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik heb bij die modellen al meerdere keren het instrumentenpaneel vervangen vanwege verschillende problemen met de snelheidsmeter.
Of anders opsturen naar zo een teller reparatiebedrijf zoals ac-tronics oid.

Suc6

coupetje21 (0) PRO, 14 jaar geleden

@ jan t: alle massa punten gecontroleerd

@ doktor: denk dat ik dan maar een nieuwe ga proberen ja ac tronics repareerd geen ford klokken werken schijnt andere techniek te zijn moet hem dan opsturen naar engeland. duur grapje dus denk dat nieuw beter is.

mvg corné

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.