Ford MONDEO: snelheidsmeter valt uit motor houd in

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: RKF, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 85

Mede forummers, had laatst het volgende probleem, Tijdens het rijden viel m'n snelheidsmeter uit en merkte ik ook dat de motor iets inhield maar kon wel gewoon doorrijden. Bij het eerstvolgende stoplicht sloeg de motor bijna af en zakte het toerental onder de 1000. heb wel eens eerder gehad dat m'n snelheidsmeter ineens zakte naar 0 maar niet dat de motor ook inhield iemand enig idee wat dit geweest kan zijn.

Henk_66

Geplaatst door Henk_66 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1810) PRO, 7 jaar geleden

Laat hem eerst eens uitlezen , kan van alles zijn.

Henk_66 (0), 7 jaar geleden

Is tot nu toe niet meer voor gebeurt dus ga er van uit dat het niet echt een probleem is, mocht het nog eens voorkomen zal ik em laten uitlezen, misschien dat dat wat oplevert. wat mij betreft probleem opgelost.

Charles67 (0), 7 jaar geleden

Weet niet of jou Mondeo ook ABS heeft, ik heb een dergelijk probleem ook gehad en bleek dat een voorwiellager (waarin een ABS ring zit) deze storing veroorzaakte. Lager vervangen en probleem voorbij. Wie weet ....
Succes

Henk_66 (0), 7 jaar geleden

Heb idd ook ABS, maar het probleem is tot nu toe niet meer voorgekomen, in ieder geval bedankt voor de tip/

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.