Ford Mondeo 1.8 16v: speedpuls

Bouwjaar: 1998

Ik heb een vraag: Wie kan mij vertellen waar ik de speedpuls kan vinden van mijn Mondeo. Ik ga namelijk een navigatie van alpine inbouwen en moet de speedpuls weten. Wie kan mij helpen?

victor64

Geplaatst door victor64 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Niels8175 (0) PRO, 20 jaar geleden

hallo,

zit er afstandsbediening op je radio?

zo ja,dan ff de radio demonteren,en dan het wit/blauwe draadje,of het wit/groene draadje van de middelste stekker gebruiken als speedpuls.

als je geen a.b hebt,laat het dan ff weten,dan zoek ik het ff uit.

groetjes niels

victor64 (0), 20 jaar geleden

Hallo, alvast bedankt voor je reactie. Antwoord op je vraag. Ik heb in mijn auto een ford radio, type 5000 en er zit aan mijn stuurkolom een handel voor het bedienen van de radio. Bedoel je die?

Niels8175 (0) PRO, 20 jaar geleden

ja,die is het.dan zit er achterop je radio,in je middelste stekker,ik geloof 3 draadjes.dan moet je de witte met een groen streepje hebben.die kan je gebruiken voor je speedpuls.

succes

niels

victor64 (0), 20 jaar geleden

Hallo,
Ik ben je zeer erkentelijk. Ik was al bij de ford dealer geweest en hadden het over de versnellingsbak, dat ik daar iets moest zoeken. allemaal zeer onduidelijk. Zelf ben ik niet zo'n draden man, dus ben al blij met je antwoord. Nogmaals bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.