Ford Scorpio: Speling in het linker achterwiel!

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3i automaat

Hallo,

Misschien kan iemand me helpen met mijn probleem.

Op de terug weg van vakantie merkte ik dat de auto niet lekker liep. Hij hield soms in, alsof de handrem erop zet. Na een paar honder km hoorde ik een tikkend geluid vanaf het linker achter wiel. Soms ging het geluid weg. Ik dacht in eerste instantie aan een lekke band. De band was echter in orde. Ik kon wel het wiel op en neer bewegen, alsof de bouten niet hele vast zaten. Deze heb ik voor de zekerheid aangedraaid, maar ik kon nog steeds het wiel op en neer bewegen. Rechts was er niks aan de hand. Ik heb daarna niet meer durven rijden en de auto is getakeld.

Wie kan me vertellen wat het probleem is?

Alvast bedankt.

Ferit26

Geplaatst door Ferit26 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Scorpio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

EduardCamps (0) PRO, 15 jaar geleden

Waarschijnlijk heb je een wiellager kapot.

Ferit26 (0), 15 jaar geleden

Bedankt voor je snelle reactie!

Heb je enig idee wat daar ongeveer de reparatie van kan kosten?

Alvast bedankt.

EduardCamps (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik heb eerlijk gezegd geen flauw idee wat zoiets kost. Het is echter wel een reparatie die thuis op de krik heel erg lastig is. Het beste advies dat ik je kan geven is om bij je garage langs te gaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Scorpio of stel zelf een nieuwe vraag.