Ford Transit 2007: Spookstoringen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2400, Vermogen (kw): 140

Ford 2.4 tdci 140 pk.Stroom uitval op dashboard maar electrische ramen,kachel,radio werkt gewoon,en nieuw contact slot geplaatst.Nu is het probleem nog erger want weer geen stroom op dashboard,soms wel en dan start hij maar na 100 meter valt motor uit.Staat nu al 3 weken bij Ford garage en start gewoon volgens hun dus weten niet waar ze moeten zoeken verder.Hebben dashboard open gemaakt en volgens hun is het niet de printplaat,maar verder weten ze het niet.Spookstoringen noemen ze het maar daar kan ik niks mee.

Giovanniopa

Geplaatst door Giovanniopa , lid sinds 1 week geleden

3 Reacties

Ehombie PRO, 1 week geleden

moeilijk te beoordelen op afstand obv deze info wat HET probleem kan zijn. Of het moet een probleem zijn wat obv symptomen te herleiden is..

Er zijn wel testen te verzinnen. zeker als je enigszins kan laten optreden....
Maar ik ken het kennis niveau van de monteur van dienst niet icm test apparatuur.

Giovanniopa, 1 week geleden

Nu start en rijd de auto zonder problemen maar daar ze niet weten wat het probleem is,kan het zelfde weer gebeuren.Soms gewoon starten, dashboard verlichting werkt,en na 100 meter rijden valt de stroom op het dashboard uit en valt ook de motor uit.De electrische ramen,radio,airco blijft wel gewoon werken.Als er stroom op dashboard staat start en rijd hij gewoon.

Jeraevers, 1 week geleden

Ik ga er van uit dat ze de zekeringkast en relais ook gecontroleerd hebben? Mijn eerste gedachte zou toch die richting uitgaan, aangezien contactslot al vervangen is.

    Zekeringen,ook bij accus en accus zijn goed.De accus zijn 2 jaar oud.Het probleem is dat het probleem af en toe speelt.Maar daardoor kun je dus geen langere afstanden reizen. - Giovanniopa, 1 week geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.