Ford Fusion: standaard radio monteren

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Goedemorgen,
de radio uit mijn Ford Fusion 2003 (4500 RDS EON) lijkt het veel voorkomend probleem van slecht radio ontvangst te hebben.
Op marktplaats al een tijdje aan het kijken, maar voor onder de 110 euro ben ik ze nog niet tegen gekomen.
Nu denk ik eraan om een standaard radio te monteren mbv in inbouw rekje, alleen moet ik dan ook een of twee spijlen uit mijn dashbord zagen... (radio LIJKT uit drie lagen te bestaan, zie foto).
Nu ben ik zuinig op mijn auto en sta ik er niet direct op te springen om de zaag in mijn dashbord te zetten. Heeft iemand hier ervaring mee, heeft iemand dit anders opgelost, heeft iemand tips, of heeft iemand een radio liggen voor weinig...?

Merci.


[url=http://imageshack.us/photo/my-images/405/3853402834fb392764m.jpg/" target="_blank" rel="nofollow">http://imageshack.us/photo/my-images/405...][img]http://img405.imageshack.us/img405/5135/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

oblivion

Geplaatst door oblivion (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Fusion? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

lennart1585 (0) PRO, 12 jaar geleden

er zijn andere afwerkpanelen te koop waarbij je in 1 van de gaten een bakje krijgt .

dealer kan hier volgens mij wel aan komen en anders via de betere automaterialenzaak.

Succes

Postie (0) PRO, 12 jaar geleden

Ja mot een ander stuk dashboard in, het stuk met de knoppen links en rechts en wat om de kachelknoppen heen zit, dit deel moet er uit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Fusion of stel zelf een nieuwe vraag.