Ford FIESTA 1.25I: Start niet gaat ook niet rond

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo ik zit met het volgende probleem ik heb hier een Fiesta staan uit 2007, eerst had ik het probleem dat de teller weg viel en ook de radio tergelijke tijd,ik heb de telller los gekoppeld om te zien of er een start blokkering in de klok zat dit was niet het geval starten gewoon. Andere teller bij de sloop gehaald en dat probleem was verholpen,nu het volgende probleem de auto wil nu helemaal niet meer starten.... als ik de starter rechtstreeks stroom geef dan gaat die wel rond maar springt niet aan...... het lampje van de startblokkering knippert en als ik hem op contact zet brand die continu. Ik heb de crash schakelaar ingedrukt en ook nog losgekoppeld maar geen verandering iemand nog een idee??????

pika

Geplaatst door pika PRO , lid sinds 14 jaar geleden

6 Reacties

kaleido 1 PRO, 2 jaar geleden

De startonderbreker zit in je tellerbak verwerkt , zet je oude tellerbak eens terug , grote kans dat hij dan wel weer loopt.

pika PRO, 2 jaar geleden

Dit heb ik geprobeerd zelfde probleem.... maar ook zonder teller starte die gister gewoon (dat wou ik eerst zeker weten voor ik een andere zou halen)

kaleido 1 PRO, 2 jaar geleden

Oke duidelijk , denk toch dat je het moet zoeken in de startonderbreker.

NielsAMGw203 PRO, 2 jaar geleden

Volgens mij kan AC tronics deze herstellen. Welke foutcodes zitten er nu in?

pika PRO, 2 jaar geleden

Probleem zat wel degelijk in de klok, het probleem was dat ik de auto direct na dat de klok losgekoppeld was weer gestart heb en waarscheinlijk heeft die dat onthouden......

Probleem opgelost dus

kaleido 1 PRO, 2 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.