Ford sierra: start niet meer..

Bouwjaar: 1990

Eerder problemen gehad met auto. Gestart, rijd weg, zet radio aan=> auto slaat af en wil niet meer starten.
Dealer gebeld, kon zo snel niks vinden. naar garage gesleept, in garage start de auto direct. Dealer dacht toen aan de startonderbreker, die is nu doorverbonden en kan dus altijd starten.

Nu gisteren weer ge-etter. Doe de verlichting aan van de auto, slaat de motor af. Doe ik de schakelaar maar 1 stand omhoog dan slaat de auto NIET af. Kan de auto dan gewoon weer starten nadat ie afgeslagen is maar als ik licht aandoe slaat motor wederom af. Zet ik de verlichting al aan en wil dan auto starten dan gebeurt er helemaal niks. Als motor loopt en ik zet bijvoorbeeld de achterruit verwarming aan dan doet ie het gewoon en blijft de motor lopen.

Nu wil ik net de auto pakken, draai sleutel om gaan wel lampje van de accu en de olie branden maar auto start niet. Hij probeert het niet eens.

Iemand enig idee wat dit kan zijn?

lars1980

Geplaatst door lars1980 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Sierra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

John5695 (0), 19 jaar geleden

Kijk eens of je massa kabel wel goed aan de massa ligt bij je accu als die gecorrodeerd is kan het zijn dat bij meer vraag naar stroom je te weinig overhoudt voor je managment systeem waardoor deze afslaat

lars1980 (0), 19 jaar geleden

de massakabel was inderdaad lichtelijk gecorrodeerd, is gerepareerd door de dealer

ook was het elektronisch gedeelte van het contactslot kapot, is ook vervangen en nu draait ie weer goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Sierra of stel zelf een nieuwe vraag.