Ford Fiesta: Starter krijgt geen stroom

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1250 - 16V

1996/1997 : auto heeft ongeval gehad. Auto startte normaal tot vandaag. Herstelling is gedaan en plots krijgen wij geen stroom meer op starter. Relais benzinepomp werkt normaal, gewoon geen stroom naar starter via contact.
Plotseling wel maar nu niet meer............
Is niet uit te lezen met Brainbee, dus hints?

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Doktor (0) PRO, 15 jaar geleden

Kijk eens naar het "stuurdraadje" wat aan de zijkant van de accubak zit, stekker losmaken en kijken of de draad niet gebroken is.
en anders meten op het contactslot of daar nog wel spanning komt te staan op +50

Suc6

jhl (0) PRO, 15 jaar geleden

er moet daar ergens iets gebeurd zijn. Want de auto start altijd goed, nu de herstelling gedaan is en wij alles gemonteerd hebben wil hij plots niet meer. Dan plotseling weg. Ongevalschade was op LMM, TPS, ... Dus in de buurt van de batterij.

jhl (0) PRO, 15 jaar geleden

Probleem opgelost na afbreken halve auto. Alle draden getraceerd binnen en buiten tot we met één draad aan de versnellingsbak toekwamen. Die neem massa in een fiche aan de bak. Deze was geoxydeerd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.