Ford Galaxy: stotteren/ bokken auto

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 ltr autom

hai

onlangs had ik veel problemen met mijn auto ( lucht filter, cat verstopt, egr klep defect ? ), deze zaken heb ik vervangen met een verbeterend resultaat. Auto is uit gelezen door ford, lucht massa/ lap-sonde goed,egr klep defect.

Voor mijn gevoel is hij nog niet tip top in orde. Als ik pittig weg rijd merk je niks bijzonder, alleen als ik constant +/- 50 km rijd dan gaat de auto bokken.

als ik snel veel gas geef dan verslikt hij zich even voor dat hij toeren gaat maken, als ik rustig gas geef heb ik dit niet.
Dit zelfde doet hij ook als ik,met de auto in de P, de motor op toeren jaag.

mgelijk weet iemand raad.

groeten Arnold

skody

Geplaatst door skody (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Galaxy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Doktor (0) PRO, 14 jaar geleden

Bougies, bobine of bedrading. Daar al eens naar gekeken.

Suc6

skody (0), 14 jaar geleden

De bougies en alle vier de kabels heb ik 3/4 jaar geleden vervangen, en ik heb 2 weken geleden deze nog na gezien voor dat ik de auto door de ford heb laten uitlezen. De bougies waren zichtbaar in goede staat en gelijk van kleur ( mooi lichtbruin ) De kabels vertoonde geen sporen van doorslag en onbelast loopt de motor mooi op toeren zoder hik, wat volgens mij met een defecte bobine niet het geval zou zijn.

Wat kan het zijn ???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Galaxy of stel zelf een nieuwe vraag.