Ford Scorpio: tankinhoud

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

hoi hoe groot is de tank van me scorpio wagon van 1994 als hij leeg is gaat er maar 48 liter in en volgens boekje is het 70 liter tank??
en gaat het lampje branden van de tank als hij leeg is?
gr uit zaandam

patrickzaandam

Geplaatst door patrickzaandam (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Scorpio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Scorpio2.9automaat (0), 15 jaar geleden

Hoi Patrick,

Mijn Scorpio is idd voorzien van een 70L tank a 90 euries :(:(. En mijn wagen is voorzien van een board computer. Dit houd in dat hij 80 km voor het eind een signaal afgeeft middels een pieptoon. Maar ik zie dat jij een 2.0 hebt die van mij is een 2.9. Dit kan een verschil qua uitvoering zijn.

carcrosser (0), 15 jaar geleden

welneej, maar de tankmeters wijken weleens af: bij mijn scorpjes (allemaal, geen enkele uitgezonderd, ben nu met nummer 10 bezig) gign er altijd zo'n 60 liter in, maar had zelf een mooi exemplaar, maar de brandstofmeter van dat ding was wele enb eetje depressief (stond lager dan hij was.

vaak is dit de tank vlotter, das nogal een werkje om die te wisselen volgens mij. (als ik me neit vergis moest de tank er onderuit....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Scorpio of stel zelf een nieuwe vraag.